OnePlus Life är svaret på Xiaomi Mijia: redo för en lavin av produkter?

oneplus liv

Intentionerna från OnePlus angående dess framtid är välkända: det kinesiska företaget strävar efter att skapa ett riktigt ekosystem och de olika tekniska produkterna som lanserats under de senaste månaderna (som TWS-hörlurar, dess första smartklockor och smarta band, smarta TV-apparater) är bara toppen av isberget. Nu ser det ut som att något börjar röra sig och namnet klickar av OnePlus Life, just i förhållande till det kinesiska husets IoT-ekosystem, som kan vara avgörande komplicerat och blinka Xiaomi Mijia.

OnePlus Life: kontrollera namnet på det kinesiska varumärkets IoT-ekosystem

Varumärket OnePlus Life registrerades den 23 mars 2021 och dokumentet som läckt ut online visar oss vad som kan vara företagets nästa drag. Uppenbarligen är det bra att ange att allt just nu pågår och framför allt att det inte finns några säkerheter eller officiella detaljer. En sak är säker: Som förväntat av några tidigare uttalanden är OnePlus villig att expandera och dess IoT-ekosystem den kommer att berikas med många nya funktioner.

oneplus klocka

Enligt vad som kan ses av det registrerade varumärket, OnePlus Life hänvisar till en serie tekniska produkter relaterade till hemautomation. I planerna för Smart hem av OnePlus kan det finnas ,,,,, och så vidare. Kategorin som varumärket hänvisar till är tillägnad denna typ av produkt. Vad du läser i dokumentet är emellertid enbart vägledande: det sägs inte att OnePlus faktiskt är villig att lansera en lampa, men det har verkligen för avsikt att dra smarta hemprodukter ur cylindern.

Nu när företaget har valt namnet på sitt IoT-ekosystem kan vi bara förvänta oss några intressanta nyheter.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button