OnePlus Launcher-uppdatering lägger till stöd för OnePlus 5 & 5T, navigeringsikoner för de senaste apparna, & Mer

OnePlus Launcher gör OxygenOS till ett av de bästa Android-skinnen som finns. Launchern är mycket djupare integrerad i systemet till skillnad från tredjeparts launchers som finns tillgängliga i Google Play Store.

När detta skrivs skickar OnePlus ut en ny uppdatering till startprogrammet som taggar med några intressanta saker. Den stora höjdpunkten är stödet för OnePlus 5 och OnePlus 5T telefoner.

Duon har funnits sedan 2017. Efter deras senaste uppdatering av OxygenOS 10 baserad på Android 10, blev de det andra paret från företaget att plocka upp tre stora Android OS-uppdateringar efter OnePlus 3 och 3T.

oneplus 5T oxygen OS 10.0OnePlus 5T Android 10-uppdatering

För att göra dem ännu bättre har OnePlus nu gett båda telefonerna tillgång till fler interna anpassningar med tillstånd av OnePlus Launcher. Du kan hämta den uppdaterade versionen här.

Förutom stöd för OnePlus 5 och 5T, lägger den inkommande OnePlus Launcher-uppdateringen också till navigeringsikoner för de senaste apparna och en snabbsökningsgenväg i applådan, bland andra buggfixar.

OnePlus-Launcher(Källa)

Nedan följer en sammanfattning av förändringarna.

1. Den uppdaterade versionen är nu kompatibel med OnePlus 5 & 5T
2. Lade till navigeringsikoner för de senaste apparna för att snabbt hitta appar
3. Lade till en genväg för att komma åt snabbsökning i applådan
4. Allmänna buggfixar

Detta är inte en stegvis lansering nu när den uppdaterade versionen kan laddas ner från Play Butik direkt, så se till att kolla in den.

Relaterade artiklar

Back to top button