OnePlus funderar på OnePlus 6-materialen och vill ha din åsikt

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus funderar på OnePlus 6-materialen och vill ha din åsikt

OnePlus har utforskat olika material och olika typer av texturer för sina smartphones över tid. OnePlus One hade baksidan in plastmen redan sena OnePlus X hade vågat sig in i terrängen keramisk Han föddes i glasmedan de många StyleSwap-omslagen gjordes in trä, kevlar och andra material. Den senaste toppen av sortimentet har sedan gift sig med aluminium, även om Sandstone-höljet nyligen har gjort comeback.

Detta är att säga att det inte finns perfekt material, och att OnePlus själv är väl medveten om fördelarna och begränsningarna hos alla de som listas och redan används av dig. Och därför OnePlus 6 vad kommer det att göras med?

Vi vet inte, och det kinesiska företaget är noga med att inte berätta för oss eller ens namnge det, men i en tråd på sitt forum ber det ändå sina användare att svara på en enkät, som fokuserar på olika typer av material.

Syftet? “Som alltid, fortsätt att arbeta tillsammans för skapa bästa möjliga teknik“. Och om detta inte är en assist för OnePlus 6, då vet vi inte vad det kan vara. Så svara på undersökningen många, om du vill säga din mening, eller som mest gör det i kommentarerna nedan.

Vi tackar Vincenzo för rapporteringen.

Relaterade artiklar

Back to top button