OnePlus firar sin 4-årsdag med speciella rabatter och kampanjer (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus firar sin 4-årsdag med speciella rabatter och kampanjer (video)

OnePlus har kommit långt de senaste åren, vilket har sett att det blivit ett av de mest intressanta företagen inom smartphonesektorn, även och framför allt utanför de kinesiska gränserna. För att fira hans 4-årsdaghar företaget beslutat att dela historien om detta äventyr med alla sina fans, även erbjuda priser och särskilda kampanjer för köp av sina produkter.

Videon du hittar i slutet av artikeln och det dedikerade avsnittet på den officiella webbplatsen återspeglar evenemang som har präglat tillverkarens historia, från lanseringen av den första OnePlus One, den #FlagshipKiller som har pratat mycket om sig själv, fram till den helt nya OnePlus 5T som släpptes för bara några veckor sedan.

De finns också tillgängliga rabatter upp till 30% på en rik serie av Tillbehör OnePlus-märkt, som även inkluderar hörlurar och skal till nya 5T, plus en mystisk presentförpackning i begränsad upplaga.

På samma sida kan du också fotografera någon form av lyckohjulvilket gör att de som har ett OnePlus-konto kan vinna ett mystiskt pris, som först kan avslöjas den 17 december.

För mer information om det kinesiska företagets erbjudanden och historia kan du besöka dedikerad webbplats till födelsedagsfirandet på denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button