OnePlus bekräftar: förseningar i leveranser beror på bristen på AMOLED-skärmar

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus bekräftar: förseningar i leveranser beror på bristen på AMOLED-skärmar

Vi hade redan pratat om allvarliga förseningar i OnePlus 3-sändningar, och äntligen idag klargörs orsakerna till dessa problem.

Som vi redan visste beror förseningarna på dålig tillgänglighet på AMOLED-skärmarsom i år föredrog det kinesiska företagets designers istället för de LCD-skärmar som användes för tidigare generationer.

Carl Peimedgrundare av OnePlus, med ett inlägg på det officiella forumet förklarade att efterfrågan på OnePlus 3 har ökat över förväntan och företaget, på grund av brist på displayer från leverantörer, kunde inte möta marknadens krav. Denna situation gav en ringeffekt, vilket resulterade i en väntan på över en månad angående leveranser för kunder som har köpt en OnePlus 3.

OnePlus har dock redan en ny enhet i butik som bör ersätta den nuvarande 3:an, vars namn kan vara OnePlus 3s eller 3 Plus.

För att undvika leveransproblem från leverantörer bör företagets nästa smartphone använda en LCD skärmoch kan passa den nya processorn Qualcomm Snapdragon 821redan sett på Google Pixel och andra nyligen presenterade enheter.

Än så länge vet vi inte så mycket mer om saken, men om du vill hålla dig uppdaterad om alla nyheter angående nästa OnePlus-enhet, håll utkik på våra sajter!

Relaterade artiklar

Back to top button