OnePlus: alla våra enheter har alltid delat ljuduttaget. Så även 5T? (Uppdaterad: bekräftad)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus: alla våra enheter har alltid delat ljuduttaget. Så även 5T? (Uppdaterad: bekräftad)

OnePlus fortsätter att spela med sina fans genom att göra ett inlägg tweeta endast tydligen oskyldiga och ointresserade, men som är illa dolda och förbereder fältet förkommande tillkännagivande av sin nästa flaggskeppssmarttelefon, OnePlus 5T.

Även om den kinesiska tillverkaren inte gjorde det aldrig explicit obalanserad på den kommande ankomsten av en ny enhet, den mängd ledtrådar som teknikvärlden har lyckats spåra till under de senaste veckorna får oss att se med misstänksamhet även på de mest ofarliga tweets. Hur man tolkar bilden som visar närvaron av ljudjacket på alla OnePlus-smarttelefoner hittills marknadsförts, om inte som en beslöjat löfte att ens 5T inte kommer att överträffas?

OnePlus bör stoppa sin återhållsamhet den 16 november, troligtvis datum för presentation av den nya 5T. Designen gränslös, fingeravtryckssensorn flyttas bakåt och förbättringen av den fotografiska sektorn är nu Pulcinellas hemligheter. De pris istället, tror du denna gång vid vilken siffra kunde det lösa sig?

Uppdatering 2017-11-02 kl 15:50

Först igår sa vi att OnePlus inte var där aldrig explicit exponerat om den förestående ankomsten av en ny smartphone. Och här är nu tick på officiellt forum en tråd skapad av ingen mindre än Pete Lau (VD för OnePlus), där inte bara ja nämn tydligt namnet OnePlus 5Tmen ja bekräftar officiellt än den nya enheten kommer att ha ljudjacket.

I synnerhet vill tråden i fråga fördjupa specifikt, dvs skäl som gör att OnePlus nu blir en vit fluga i branschen, i det ansträngande försvaret av standarden för 3,5 mm ljudjacket. Lau är övertygad om det att ta bort en funktion som fortfarande är så utbredd och uppskattad av användarna det skulle vara ett misstag. Faktum är att det gamla ljudjacket fortfarande kämpar för att bli slagen när det gäller kvalitet från lösningar trådlösplus det faktum att fler alternativ innebär mer frihet för användare. Av alla dessa skäl, OnePlus 5T kommer återigen att utrustas med det.

Relaterade artiklar

Back to top button