OnePlus 9T Pro avslöjar mer detaljer på sitt kraftfulla datablad –

Igår visade vi er några renderingar som återskapar det möjliga utseendet på Huawei Mate 50 Pro, som kommer att vara den bästa i sortimentet för kineserna under andra halvåret, och vi såg hur de föreställde sig det med en sekundär skärm. Nu vet vi de första detaljerna OnePlus 9T Pro , en telefon som också kommer att ansluta sig till denna trend med sekundära skärmar.

Och det är att Xiaomi I 11 Ultra har visat sig vara en mycket mer inflytelserik mobiltelefon än vi förväntade oss. Speciellt när man tänker på att det redan finns flera rykten om mobiltelefoner med sådana skärmar på baksidan av telefonen.

Ny data i toppen av OnePlus-sortimentet

Vi talar om den maximala konfigurationen av det kinesiska företaget under andra halvan av 2021. Så det borde vara telefonen med de bästa specifikationerna. Och det är precis vad vi vet från information från Kina. Den mest slående av funktionerna som ska finnas i den här telefonen associeras just med den extra skärmen. Och det är från denna information som den nya OnePlus-telefonen det kommer att finnas en av dessa skärmar på baksidan telefon, som Xiaomi Mi 11 Ultra.

OnePlus 9T Pro

En skärm som kommer ha samma funktion som att kunna ta selfies med den bakre kamerans kvalitet, och kunna se sig själv i realtid på den skärmen som om det vore den främre kameran. På bilderna på den här telefonen kan du se extra skärm inbyggd i kameramodulen vertikalt. Så att bildförhållandet perfekt kan matcha Android-telefonens gränssnitt.

OnePlus 9 Pro

En annan nyckelfunktion kommer att vara dess processor, som enligt denna information kommer att vara Snadpragon 888+, den kraftfullaste vi kommer att se på Android i år. När det gäller kameran, det förväntas vara en Sony-sensor , både IMX766 och IMX789, den senare ansvarar för vidvinkelbilder. Några kameror som återigen kommer att skickas under Hasselbladssigill.

Vad kommer att hända med OxygenOS?

Det är allmänt känt att både OPPO och OnePlus har slagit samman sina team de senaste veckorna, och trots detta kommer båda varumärkena att fortsätta att verka oberoende.

Oneplus 9

Men det antas att SYRE så småningom blir typ Nästa generations ColorOS som driver inte bara OnePlus utan även OPPO, Realme eller Vivo-mobiler. En sak är klar: OxygenOS kommer inte att förlora sin essens, utan tvärtom kan inspirera resten av BBK-gruppen.

Källa> Gizchina