OnePlus 9 releasedatum och Hasselblad partnerskap tjänsteman

Under mycket lång tid har mobiltelefontillverkare samarbetat med erfarna fotografimärken för att förbättra kvaliteten på kamerorna i sina telefoner. Denna trend började med Nokias avtal med Carl Zeiss och togs upp av Huawei med Leica.

OnePlus blir en del av denna trend genom att bekräfta affären med Hasselblad.

Hasselblads starka satsning på fotografi

Enligt det kinesiska företaget kommer affären med det svenska företaget Hasselblad att pågå i tre år, under vilka de har åtagit sig att investera 150 miljoner dollar bara för att förbättra fotoprestandan på sina smartphones.

OnePlus formaliserar OnePlus 9-historik och partnerskap med Hasselblad

Det första resultatet av den här affären är Hasselblad Camera, som kommer att göra sin debut på den snart officiella OnePlus 9.

Pete Lau, medgrundare av OnePlus, sa: “Med OnePlus förstklassiga hårdvara, OnePlus beräkningsfotografering och Hasselblads rika kunskap om estetik inom traditionell fotografi, är vi övertygade om att det kommer att bli ett stort steg framåt för OnePlus 9-familjen. ” Han sa och uppgav att flaggskeppstelefonmodellen kommer med en förstklassig kamerahårdvara.

Samarbetet kommer att börja med att förbättra färgjustering och sensorkalibrering och sedan expandera till andra parametrar.

OnePlus 9 lanseringsdatum

OnePlus formaliserar OnePlus 9-historik och partnerskap med Hasselblad

I samma tillkännagivande bekräftade OnePlus att den nya avancerade telefonmodellen kommer att introduceras nästa mars 23.

Den enda bekräftade funktionen är att OnePlus 9-familjen kommer att ha en anpassad Sony IMX789-sensor. Vi kommer att ha stöd för 12-bitars RAW-redigering, avancerad HDR-videoinspelning och 4K-videoinspelning med 120 fps och 8K-videoinspelning med 30 fps.

Vi får reda på allt om dessa nya telefoner och deras kameror den 23 mars.

Relaterade artiklar

Back to top button