OnePlus 9 begränsar dess prestanda för att förlänga batteritiden –

Oneplus 9 sågs i orkanens ögon efter att ha lärt sig att de har begränsningar i sin prestanda, vilket bekräftas av själva smartphonemärket. Sanningen är att det här märket alltid har skröt om bra optimering av sina mobila enheter, och de har förlitat sig på det för att bekräfta den typ av rykten som började dyka upp igår efter utredningen, som publicerades i går.

Det visade sig att de har sin egen mjukvaruprestandabegränsare … Så de begränsar processorn för dessa telefoner, när användaren använder några av de olika applikationerna, enligt de senaste uppgifterna, kan vi prata om upp till 300 olika applikationer. Därför pågår kontroversen kring dessa OnePlus-smarttelefoner fortfarande, trots att företaget visade sitt ansikte och gjorde ett uttalande om det.

OnePlus begränsar prestandan

Det största problemet med denna kontrovers är att fram till igår var ingenting känt om dessa inställningar, som gjordes i OnePlus 9. Det vill säga, det upptäcktes att dessa modeller av det asiatiska företaget har programvara som kan begränsar kraften hos SoC-terminalen så att processorernas prestanda uppfyller de krav som vissa applikationer ställer.

Och sättet att göra det på är som följer: dessa modeller begränsar användningen av själva processorn, eftersom de upptäcker exekvering av olika programvaror. Och som de försäkrade företaget visade sig den senaste informationen från AndradTech vara korrekt: körning av Snapdragon 888 var begränsad till OnePlus 9 och Pro-modellen.

Även om, som det kinesiska företaget har erkänt för XDA Developers, var detta av en god anledning, eftersom detta beslut är baserat på användarkommentarer för att uppnå bästa möjliga användarupplevelse.

Det vill säga, de bekräftar denna detalj, men klargör att detta gjordes för att förbättra två aspekter: batteritiden för dessa enheter och värmehanteringen de utför. Det är därför de de senaste månaderna optimerade prestandan för dessa modeller när du använder applikationer, även om deras antal stiger till de 300 mest populära idag.

Därför bekräftar de att “det kan påverka prestanda för enheter i vissa applikationer.” Dessutom fortsätter varumärket att göra sitt bästa “som alltid” för att ge det bästa möjlig prestanda för olika terminaler för användare.

Relaterade artiklar

Back to top button