OnePlus 9 begränsar dess kraft när du använder vissa appar –

De ska ha sina egna egen mjukvaruprestandabegränsare … Detta visar att de kan blockera processorn på dessa terminaler när användaren använder några av de olika applikationerna. Därför blossar kontroversen kring dessa OnePlus-smarttelefoner upp.

OnePlus 9 från Geekbench

Som ett resultat av denna senaste upptäckt fann Anandtech att det asiatiska företagets egen nivå begränsade driften av olika applikationer. Dessutom har användare klagat på detta faktum ett tag, men nu har det visat sig vara verklighet.

Det största problemet är att det fram till idag inte har funnits några bevis för vad som finns inuti Oneplus 9 det fanns mjukvara som kunde använda funktionerna hos vissa applikationer och använda upp till en femtedel av dess kapacitet. Sättet att göra det på är som följer: Dessa modeller begränsar användningen av själva processorn, eftersom de upptäcker exekvering av olika programvaror.

Det är en besvikelse att se OnePlus-telefoner fatta prestandabeslut baserat på applikationsidentifierare snarare än applikationsbeteende. Vi ser detta som en form av benchmarkmanipulation. Vi har tagit bort OnePlus 9 och OnePlus 9 Pro från vårt Android Benchmark-diagram. https://t.co/G40wmWeg7oBild

Det har alltså olika tester gjorda av forskare visat prestanda försämras … Således är alla fördelar som processorerna för dessa OnePlus-modeller kan erbjuda oss i vissa applikationer som WhatsApp, YouTube, Facebook, bland andra, inte så bra som de borde vara, särskilt i Pro-modellen i denna serie.

Dessutom blev detta faktum orsaken Geekbench Webbplatsen som ansvarar för att mäta CPU-prestanda beslutar att tillfälligt ta bort dessa asiatiska märkessmartphones från sin databas tills saken är klarlagd. Främst för att de tror att vi kan ha manipulerats med de föreslagna testresultaten.

Även genom ett inlägg på sitt officiella Twitter-konto lovade han att han skulle överväga andra modeller. Allt för att ta reda på om de beter sig på samma sätt. Om så är fallet har de redan gjort klart att de också kommer att radera dem från sin databas. Det är dock inte första gången en tillverkare är inblandad i en sådan tvist. Nu måste vi vänta på ett officiellt svar från varumärket.

Relaterade artiklar

Back to top button