OnePlus 8 Pro-skärm blir det bästa dina ögon kommer att se 2020, enligt OnePlus (video) (uppdaterad: demo)

Nyheten var mer än i luften och vi hade meddelat det, OnePlus har just presenterat ny teknik utformad för skärmar genom en dedikerad händelse i Kina. Vad som följer är inte en stor överraskning, visningen av OnePlus 8 Pro är en kandidat att vara det bästa på torget för 2020.

Den kinesiska tillverkarens nya topp i sortimentet kommer att presentera sig med en skärm OLED vid upplösning Quad HD + som heter Fluid Display. Panelen har en uppdateringsfrekvens lika med 120 Hz, en samplingsfrekvens på 240 Hz och kommer att stödja standarden HDR10. Färgkalibrering lovar att bli mycket exakt, OnePlus tillkännagav en parameter Bara märkbar färgskillnad mindre än 0,8.

LÄS OCH: OnePlus 7T Pro, recensionen

Displayen har bra 4096 nivåer av ljusstyrka enligt vilken den kan justeras, enligt OnePlus fyrdubbla jämfört med konkurrensen på marknaden, en parameter utan motstycke i Android-världen. Den nya tekniken som presenteras av OnePlus integrerar också ett kompensationschip MEMC, vanligtvis integrerade i TV-paneler.

Det är fortfarande oklart vilka smartphones av det kinesiska företaget kommer att presentera den nya skärmen som presenteras av OnePlus: den nya panelen kommer på marknaden inom Juni 2020 och det råder liten tvivel om att vi kommer att se det på OnePlus 8 Pro. Det återstår att förstå om också OnePlus 8 kan lita på det. Vad som är klart är förtroende placeras i den nya tekniken av Pete Lau, företagets VD, som uppgav att den nya OnePlus-skärmen kommer att vara bäst att se 2020.

Via: Fone ArenaKälla: Weibo

Relaterade artiklar

Back to top button