OnePlus 8 Pro kommer att ha en mycket mjukare skärm än 7 Pro

För bara några månader sedan tillkännagav OnePlus nya OnePlus 7T och 7T Pro, båda med en 90 Hz-skärm, en av de mest framstående funktionerna i denna terminal och som vi sannolikt kommer att se under de kommande månaderna i fler smartphones. Men företaget funderar redan på OnePlus 8, förnyelsen av 7 Pro. Nya rykten och läckor bekräftar en mycket mjukare skärm.

OnePlus 7 Pro-skärmen fungerar vid 90 Hz, vilket gör att vi kan ha mycket mer flytande rörelser, och detta märks när vi surfar på gränssnittet, spelar spel eller tittar på video. Max J, en användare på Twitter som ofta filtrerar enhetsegenskaper, har avslöjat en bild där vi kan läsa 120 Hz, med ordet ‘Be a Pro’. Han själv bekräftade några minuter efter att det inte handlar om nästa Samsung Galaxy S11, antyder att det kommer att vara OnePlus 8 Pro som kommer med en 120 Hz skärm.

Varför OnePlus 8 Pro och inte en annan modell? Främst för att frasen säger ‘Be a Pro’, med hänvisning till Pro-modellen i OnePlus-sortimentet, som vanligtvis är de med skärmen 90 hz. I det här fallet skulle en 120 Hz-skärm på Pro-modellen göra det annorlunda än den normala versionen av OnePlus 8, som möjligen fungerar vid 90 Hz. 120 Hz visar inte bara en mycket snabbare och flytande rörelse, den anpassar sig också till spel, så vi tror att den nya OnePlus-mobilen, som skulle komma nästa år, kommer att vara specialiserad för spelare.

Det är troligt att det kinesiska företaget också kommer att lansera en spelmobil under de kommande månaderna, även om vi ännu inte har sett många detaljer.

Relaterade artiklar

Back to top button