OnePlus 8 & OnePlus 8 Pro OxygenOS Closed Beta-uppdateringsprogram kommer snart igång

OnePlus är helt enkelt oslagbar när det kommer till programuppdateringar, åtminstone för enheter som inte kommer från Google. Företaget, vid sidan av det stora G, är det enda som garanterar tre års Android OS-uppdateringar.

Det är något, inte ens Samsung, den ledande smartphoneleverantören i världen, kan tillhandahålla sin enorma användarbas över hela världen. Det koreanska företaget tillhandahåller bara två OS-uppdateringar för sina enheter, premium eller inte.

Med Android 11 public beta runt hörnet verkar det som att OnePlus gör sig redo att välkomna OnePlus 8 och OnePlus 8 Pro till den nya världen.

OnePlus-8-Pro-OxygenOS-Closed-Beta(Källa)

Inte bekräftat ännu, men det faktum att företaget ställer upp OnePlus 8 och 8 Pro OxygenOS Closed Beta-program snart är ganska mycket en giveaway. Förra året deltog flera OnePlus-enheter i Android Q beta och inget mindre än det förväntas för R.

Google sköt upp lanseringen av den offentliga betaversionen och sa att det inte är dags att fira nu med tanke på de pågående protesterna i USA. Det är fortfarande oklart när firmware kommer att göras tillgänglig, men den bör komma ut snart.

När den kommer kan OnePlus 8 och 8 Pro-ägare vara säkra på att de kommer att vara en del av betatestprogrammet. Men som nämnts kommer programmet att begränsas till cirka 100 enheter för varje modell.

Vi kommer att hålla ett öga på utvecklingen och låta dig veta när nämnda OnePlus 8 och OnePlus 8 Pro OxygenOS Closed Beta-program börjar.

Relaterade artiklar

Back to top button