OnePlus 7 & 7T-serien för att få enhandslägesfunktion i OxygenOS Open Beta 16/6-uppdatering

OnePlus Open Beta-program har varit ganska konsekvent i flera år och det är tänkt att få villiga användare att uppleva de senaste funktionerna som OEM arbetar med före resten.

Användare kan flasha Open Beta-byggen på sina OnePlus-telefoner och prova de nya funktionerna och förbättringarna innan företaget gör dem tillgängliga i den stabila versionen varannan månad.

OnePlus har nyligen tillkännagivit en reviderad Open Beta-plan där OEM-tillverkaren nu bara kommer att driva en enda öppen betauppdatering per månad istället för två.

Företaget gjorde nyligen nya Open Beta-uppdateringar tillgängliga, det vill säga Open Beta 15 för OnePlus 7 och 7 Pro och Open Beta 5 för OnePlus 7T och 7T Pro, som nämnde tillägget av enhandsläge i ändringsloggen.

OnePlus 7/7 Pro och OnePlus 7T/7T Pro-användare som installerade respektive Open Betas på sina telefoner avslöjade att det nämnda “enhandsläget” inte är tillgängligt i uppdateringen.

enhandsläge saknas i öppen beta 15 och 5 oneplusKälla

Och OnePlus har erkänt detta fel med sin ändringslogg och har nu delat den korrekta ändringsloggen som visar de faktiska ändringarna som respektive Open Beta-uppdateringar för OnePlus 7- och 7T-serien.

Speciellt har OnePlus 7 enhandsfunktion tagits bort från ändringsloggen. Här är den korrekta ändringsloggen för Open Beta 15/5-uppdateringen för OnePlus 7/7T-seriens telefoner, delad officiellt av OnePlus:

korrigerad öppen beta 15-5 uppdateringsändringslogg för oneplus 7 pro 7t

Inte bara detta utan en OnePlus-anställd har också sagt att OnePlus 7 enhandsläge oavsiktligt nämndes i OnePlus 7/7T-seriens Open Beta 15/5 changelog och det kommer att läggas till i nästa Open Beta-bygge.

Så här lyder den officiella kommentaren:

Snabb uppdatering:
Funktionen för enhandsläge ingår inte i det aktuella bygget. Det nämndes oavsiktligt i ändringsloggen, ber om ursäkt för besväret. Funktionen för enhandsläge kommer att läggas till i nästa version.
Tack.

(Källa)

one-hand mode oneplus i nästa betaversion

Så nästa Open Beta-bygge, det vill säga Open Beta 16 för OnePlus 7/7 Pro och Open Beta 6 för OnePlus 7T/7T Pro kommer att ta in enhandsläget för enheterna. Uppdateringarna bör släppas nästa månad.

Relaterade artiklar

Back to top button