OnePlus 6T: pris och specifikationer läckt ut

OnePlus håller på att introducera OnePlus 6T, men läckorna fortsätter att komma före sig själv. Terminalen för det kinesiska företaget kommer med mycket intressanta nyheter som redan har bekräftats av OnePlus, men det finns detaljer som vi fortfarande inte vet. Åtminstone fram till nu, Priset och några av de tekniska specifikationerna för denna mobil har läckt ut.

Enligt läckan kommer OnePlus 6T att ha en 6,4-tums AMOLED-skärm och Full HD + -upplösning (2340p x 1080p). Det verkar som om företaget kommer att fortsätta utan att hoppa till QHD +. En annan intressant detalj är att den kommer att ha en processor Qualcomm Snapdragon 845 med 8 GB RAM-minne och 128 GB intern lagring. Dessutom är det troligt att vi också ser en version med 6 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme, vilket också blir billigare. Å andra sidan skulle OnePlus 6T ha en dubbel kamera på 20 och 16 megapixlar. Samt en autonomi på 3700 mah. Naturligtvis kommer den att innehålla Android 9.0 Pie, den nya versionen av Googles operativsystem.

När det gäller priser, OnePlus 6T kostar cirka 580 euro för versionen av 8 GB RAM och 128 GB, ett pris som är något högre än sin föregångare, OnePlus 6. Även om det är nära 600 euro. Den säljs i matt svart och blank svart.

Via: PhoneArena.

Relaterade artiklar

Back to top button