OnePlus 6 tar en snurr på GeekBench (faktiskt tre!) Och på AnTuTu (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 tar en snurr på GeekBench (faktiskt tre!) Och på AnTuTu (bild)

Kommer du ihåg bilderna av OnePlus 6 som vi också satte på omslaget till den här artikeln? Till en början togs de inte på alltför stort allvar, men ju mer tiden går desto mer verkar det som att den på bilden verkligen kan vara den nya toppen av det kinesiska företagets sortiment. För att bekräfta detta är en detalj som du kan hitta på bilden till vänster: modellnumret P7819.

Samma nummer kan nu hittas på GeekBench, där det har granskats minst tre gånger, alltid med liknande resultat. Faktum är att poängen för en kärna varierar mellan 2 524 och 2 546 medan de med flera kärnor mellan 8 632 och 8 672. I alla tre fallen har vi en Snapdragon 845 kopplat till 6 GB RAM. Närvaron av en variant från 8 GB kan anses vara säker, förutom att vi för tillfället inte har hittat det i riktmärkena. Vi finner istället med nöje Android Oreouppdaterad till senaste version 8.1.

Vi vet fortfarande inte när smarttelefonen kommer att presenteras, men att döma av de allt vanligare ryktena verkar det som att den kanske inte saknas så mycket.

Faktum är att nya OnePlus brukar komma ut i juni, men vem vet att det kinesiska företaget i år inte bestämmer sig för att ana tiderna ett dugg. Det som växer fram är i alla fall utan tvekan en mycket intressant modell.

Uppdatering

Inte ens tid att publicera artikeln, som också kom ut ett riktmärke AnTuTusom också avslöjar en version från 6/64 GBoch skärmupplösningen på 2280 × 1080 pixlar, alltså 19:9, för att göra plats åt det allestädes närvarande hacket. Hitta alla skärmdumpar för att försöka igen nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button