OnePlus 6 Silk White and the Bullets Wireless är nu officiellt tillgänglig för köp (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 Silk White and the Bullets Wireless är nu officiellt tillgänglig för köp (video)

Från och med idag kommer två av de senaste produkterna som presenteras av OnePlus officiellt in på marknaden: uppenbarligen pratar vi om dess senaste topp i färgsortimentet Sidenvit och Bullets trådlösa Bluetooth-headset, finns att köpa genom det kinesiska företagets officiella butik.

Den speciella vita varianten av OnePlus 6, för vilken den användes “pärlpulver“för att skapa effekten lysande på baksidan av enheten kommer den i en begränsad upplaga med 8 GB av RAM e 128 GB internminne, till priset av 569 €. Den officiella OnePlus-butiken är nu också värd för Trådlösa kulorfinns att köpa i den enda svarta färgen till priset av 69 €.

Den sidenvita färgen på OnePlus 6 den är inte tillgänglig på Amazon, vilket var fallet för de andra varianterna av smartphonen. Vi lämnar länkarna relaterade till försäljningssidorna för de två produkterna nedan, och påminner dig om att den vita färgen på OnePlus 6 är en ‘begränsad utgåva och därför är den inte avsedd att finnas kvar i lager under en längre tid.

OnePlus 6 Silk White – 8 GB RAM + 128 GB lagring

OnePlus Bullets Wireless Black

Relaterade artiklar

Back to top button