OnePlus 6-passningar från Geekbench: inga överraskningar, förutom poängen som erhållits (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6-passningar från Geekbench: inga överraskningar, förutom poängen som erhållits (foto)

Vi vet praktiskt taget allt om presentationen av OnePlus 6, som kommer att hållas den 16 maj i London, och vi vet mycket om dess påstådda tekniska egenskaper. På tal om det senare, idag får vi ytterligare bekräftelse tack vare benchmarktestet som utförts av den framtida toppmodellen OnePlus på Geekbench.

DE resultat av testet samlas i tabellen som du kan observera i Galleri: det finns inga överraskningar angående hårdvaruegenskaperna, faktiskt läser vi att enheten som användes under testet (kodnamn A6003) integreras 8 GB av RAM, Snapdragon 845 octa-core på 1,77 GHz med operativsystem baserat på Android Oreo 8.1.

Det som kan fånga ditt öga är Göra hämtat från OnePlus 6: 2 402 poäng i enkelkärnigt läge e 8 931 poäng i multi-core, som representerar en företräde för en integrerad enhet en Qualcomm SoC. Med alltid i åtanke relativiteten för denna typ av test och poängen relaterade till dem, har vi ytterligare rätt att sätta goda förhoppningar på denna smartphone.

Relaterade artiklar

Back to top button