OnePlus 6: nästa uppdatering kommer att fixa några buggar, men under tiden blir dess ansiktsupplåsning slagen av ett foto (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6: nästa uppdatering kommer att fixa några buggar, men under tiden blir dess ansiktsupplåsning slagen av ett foto (video)

OnePlus har alltid varit ett företag i mycket kontakt med sina användare och kommer att lyssna på deras respons och försöker fixa de problem (eller buggar) som upptäckts av deras kunder. Köpare av OnePlus 6 förbereder er därför, eftersom en bra kommer att komma från dessa återkopplingar uppdatera med buggfix.

Hur kan vi veta i förväg? Allt kommer från ett FAQ-inlägg som vi kan hitta i OnePlus forum. Detta inlägg, redigerat av en anställd, var uppdaterade igåroch innehåller massor av små frågor och svar som hänvisar till nästa uppdatering.

Särskilt är citerade de “tre prickarna på statusfältet” (som kommer att tas bort), den procentsats (som kommer att läggas till) av batteriet i motsvarande ikon, den stör ej-läge schemalagd (som kommer att läggas till), den volym låga aviseringar och samtal, autofokus Och ljud. Alla dessa punkter kommer att fixas i nästa uppdatering (som vi inte vet när den kommer).

Under tiden har Ansiktsupplåsning av OnePlus 6 var “skruvad“.

En användare skrev ut ett foto av sitt ansikte och placerade det framför telefonens sensor: efter några misslyckade försök låstes OnePlus 6 upp.

Dessa nyheter bör inte komma som någon överraskning: för att öka säkerheten för upplåsningstypen använder Apple en 3D-sensor för att skanna ansiktet och Samsung använder en irisläsare. Vi upprepar därför det en “enkel” ansiktsupplåsning erhållen via frontkamera (vare sig från OnePlus eller någon annan tillverkare) det kommer aldrig att vara lika säkert som dedikerad hårdvara. Vi rekommenderar därför att du alltid använder säkrare frigöringssystem (som fingeravtrycksläsaren).

Relaterade artiklar

Back to top button