OnePlus 6 med 8/256 GB och även i Avengers-versionen (uppdaterad: specifikationer bekräftade av VD)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 med 8/256 GB och även i Avengers-versionen (uppdaterad: specifikationer bekräftade av VD)

OnePlus 6 närmar sig med stormsteg, men allt vi har sett hittills verkar inte ha mött allmänhetens gunst. Låt oss prata om kontroverserna om det kontroversiella hacket, för att inte tala om priset, som verkar vara det dyraste någonsin (vilket trots allt var praktiskt taget självklart).

Men det finns också goda nyheter. Under tiden den officiella bekräftelsen av chattversionen från 8/256 GBden som blir dyrast, vilket enligt våra prognoser skulle kunna nå 699 €. Dessutom verkar det som om, åtminstone i Indien, ett tema i begränsad upplaga kommer att anlända Avengers: Infinity War. Detta bekräftades av företagets indiska sida, med ett inlägg som redan tagits bort, som innehöll en kort teaser-video, omedelbart fångad och återpublicerad på YouTube (du kan uppenbarligen hitta den nedan).

Värdelöst att få det bittra blodet i förväg i alla fall. Skåran “you will have to please you”, som företaget sa, och vad gäller prestanda kommer de säkert att vara först i klassen, precis som sina föregångare.

Den sanna okändfrågar du oss så finns den kvar kamera, faktiskt de två kamerorna, som förra året var bra men inte utmärkta, och som i år kommer att få konkurrera med allt hårdare konkurrens i detta avseende. Vi kommer att veta mer inom en snar framtid, med tanke på att det verkar som om lanseringen av OnePlus 6 också kan ske i slutet av april.

Uppdatering 03/04/2018 kl 19:00

Med ett inlägg på det officiella forumet insisterade Pete Lau, VD för OnePlus, på ett desperat sökande efter bästa möjliga prestanda av sitt team. Tror du att det bara skulle finnas en grupp utvecklare som heter ESF (Snabb, stabil, effektiv), vars syfte är att maximera hastighet, smidighet och perfekt Användarupplevelse av OnePlus smartphones.

Och bara för att inte missa den nödvändiga hårdvaran är OnePlus 6 återigen bekräftad med Snapdragon 845 och upp till 8 GB RAM och 256 GB internminne. Inget nytt, men en (n:te) bekräftelse är fortfarande en (n:te) bekräftelse.

Relaterade artiklar

Back to top button