OnePlus 6 kommer officiellt att finnas till försäljning på Amazon.it från den 22 maj

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 kommer officiellt att finnas till försäljning på Amazon.it från den 22 maj

OnePlus 6 är nu tillgänglig på Amazon.fr Amazon.it, Amazon.es och Amazon.de.

London, 15 maj 2018 – OnePlus, ett av de snabbast växande och mest älskade smartphonemärkena * på världsmarknaden, gör nu sin efterlängtade OnePlus 6 tillgänglig på Amazon.fr Amazon.it, Amazon.es och Amazon.de.

OnePlus 6, som kommer att tillkännages den 16 maj, tar med sig de tekniska framstegen och designar dem efter den verkliga världens behov, vilket ger en snabb och smidig upplevelse som förbättrar vardagen. Efter OnePlus mest framgångsrika år, där man fördubblade sina intäkter till 1,4 miljarder dollar globalt, har företaget stora ambitioner i Europa för resten av 2018. Redan i år har företaget lagt till nya partnerskap i Sverige och Nederländerna med Telia och Belsimpel, respektive.

OnePlus expanderar snabbt i Europa med en personal på 60 anställda på sin europeiska bas i London och små regionala team i Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien och Nederländerna. Detta nya samarbete med Amazon markerar en milstolpe för tillväxt i Europa och kommer att stödja OnePlus onlinenärvaro på OnePlus.com.

OnePlus har funnit stor framgång med Amazon i andra regioner, framför allt Indien, där Amazon.in konsekvent rankar OnePlus-produkter som topprankade smartphones. IDC-rapporten rapporterar att OnePlus dominerar det avancerade smartphonesegmentet i Indien med en marknadsandel på 50 % under första kvartalet 2018 tack vare framgångarna med OnePlus 5 och 5T.

“Efter att ha arbetat framgångsrikt med Amazon i andra regioner har vi byggt upp en stark relation och ser fram emot att utöka den till nya europeiska marknader. Kombinationen av den oöverträffade shoppingupplevelsen i kombination med OnePlus 6 ger användarna ännu fler möjligheter och flexibilitet för tillfället. av köpet, säger Carl Pei, medgrundare av OnePlus.

“Vi är glada över att kunna meddela lanseringen av OnePlus 6 den 16 maj, tillgänglig för förbeställning med leveranser från och med den 22 maj på Amazon.fr Amazon.it, Amazon.es och Amazon.de. Vi är glada över att kunna ta med en av de mest efterlängtade elektronikvarumärken 2018 till våra europeiska kunder. Och vi ser fram emot att få feedback från kunder, säger Andrew Milliken, vice vd för Amazon.de.

OnePlus 6 kommer att finnas tillgänglig på Amazon.fr Amazon.it, Amazon.es och Amazon.de från och med den 22 maj.

Relaterade artiklar

Back to top button