OnePlus 6 kommer att utrustas med Snapdagon 845 och kommer till sommaren: bekräftar Pete Lau

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 kommer att utrustas med Snapdagon 845 och kommer till sommaren: bekräftar Pete Lau

OnePlus 6 kommer att kunna räkna med den högsta prestanda som garanteras av nya Snapdragon 845 och kommer att landa på marknaden till försommaren. Om det vore enkla rykten skulle vi nästan kunna definiera dem som självklara och banala, men i verkligheten är det en sammanfattning än angett av ingen mindre än från Pete Lau – medgrundare av OnePlus – under loppet av en intervju vid sidan av CES i Las Vegas.

Rabatterat är i princip samma term som Lau använder för att förklara beslutet om att adoptera Den nya chip Qualcomms topp i sortimentet, eftersom marknaden för närvarande den erbjuder inte alternativ på samma nivå. Angående utgångsdatum av efterföljaren till OnePlus 5 och 5T ville Lau inte helt obalansera, men antydde att lanseringen är indikativt förväntat för samma period som valts för OnePlus 5, eller slutet av årets andra kvartal.

Dessutom verkar det som att OnePlus ännu inte har bestämt sig för att fortsätta med progressiv numrering för hans nästa modell tyder dock ingenting på en kursändring ur denna synvinkel.

Punchline påartificiell intelligens, trend som började avfolkas mot slutet av 2017 och som lovar att göra detsamma under hela 2018: Lau har deklarerat att OnePlus kommer att upprätthålla en låg profil inom detta område, arbeta för att hitta bästa möjliga väg, utan att hänge sig åt kungörelser och löften som är lite av ett mål i sig. En dåligt dold gräv den uppblåsta användningen av termen – definierad som “ett modeord” – av konkurrerande producenter.

Relaterade artiklar

Back to top button