OnePlus 6 kommer att presenteras den 16 maj i London, och du kan också delta (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 kommer att presenteras den 16 maj i London, och du kan också delta (video)

Vi har äntligen ett officiellt lanseringsdatum för OnePlus 6, som kommer att presenteras den 16 maj i London, klockan 18 (italienska). Om det här datumet hade triggat en klocka i ditt huvud är det förmodligen för att du tänker på Honor, som kommer att lansera sin Honor 10 precis dagen innan och i samma stad.

Det måste sägas att vi redan vet allt om det senare, efter att ha presenterats i Kina för några dagar sedan. Icke desto mindre är det konstigt att den europeiska lanseringen av två toppar i sortimentet sker så tätt och på samma plats, så mycket att, med tanke på rivalitet mellan de två företagen, som redan har visat sig tidigare, är det svårt att tänka på fallet.

Lämnar dessa åt sidan tampas, vi ger dig ett möte i mitten av maj för att upptäcka den förväntade OnePlus 6, som i praktiken kommer att vara näst sista toppen i serien av detta första halvår 2018 (efter honom väntas bara HTC U12 +). Om du av någon anledning är i London och skulle vilja delta i evenemanget, kommer “fullpris”-biljetterna att finnas till försäljning från och med den 27 april till priset av 34 euro varje, men om du köper dem före det datumet, dem du kommer att betala hälften.

Och vet att alla deltagare kommer att få “en exklusiv väska full av prylar” vars värde överstiger biljettpriset.

Maj blir därför en intensiv månad, därefter kommer vi att kunna börja dra i trådarna för vad som föreslås av de olika företagen. Vem vinner prispallen enligt dig?

Relaterade artiklar

Back to top button