OnePlus 6 kommer att kosta dig mindre om du ger tillbaka din gamla OnePlus 3, 3T eller 5

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 kommer att kosta dig mindre om du ger tillbaka din gamla OnePlus 3, 3T eller 5

Om exakt en vecka kommer nya OnePlus 6 äntligen att presenteras under den officiella ceremonin, där alla tekniska funktioner – eller snarare, de få som saknas -, den hos dig lansering på huvudmarknaderna och framför allt, dvs priser lista över de olika utgåvorna.

Den goda nyheten är att det redan finns ett sätt att spara lite pengar förinköp av det nya OnePlus toppsortimentet. Tack vare den nya inbytesprogram det kommer faktiskt att vara möjligt att ge tillbaka din OnePlus-enhet och få en viss Rabatt för köp av den nya modellen. Siffran kommer att variera både för utgåvan av enheten i din ägo och för dess nuvarande förhållanden, men det kommer också att finnas variationer beroende på efterfrågan, med olika rabatter uppdaterade från månad till månad.

Till exempel för inbytes i maj är förväntat 136 € rabatt för en OnePlus 3 i bra skick, medan den får upp till 264 € för en OnePlus 5 i 8 GB RAM-version.

För närvarande är de gamla modellerna som ingår i detta program OnePlus 3, 3T Och 5, medan den senaste OnePlus 5T inte verkar vara med. Dessutom finns de tillgängliga extra rabatter för snabbare användare, som borde kunna tjäna några euro extra rabatt.

För all information om inbytesprogrammet rekommenderar vi att du besöker den dedikerade sidan på officiella webbplats som du hittar på denna adress. Istället, för att veta de aktuella priserna för programmet, kan du konsultera tabellen som du hittar nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button