OnePlus 6 kommer att ha gester och kan anta ett gränssnitt i iPhone X-stil (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 kommer att ha gester och kan anta ett gränssnitt i iPhone X-stil (video)

Förberedelser inför officiell presentation och det finns rykten om den efterlängtade OnePlus 6, det nya toppsortimentet för det kinesiska företaget som redan har varit huvudpersonen i många rykten de senaste veckorna. Återigen ger OnePlus själv, som har släppt en ny, ledtrådarna video- på Facebook tillägnad en mycket intressant funktion: den gest.

Enligt vad som avslöjades i den korta teasern är det nu säkert att den nya modellen kommer att integrera ett gestsystem som liknar det som redan testats på OnePlus 5T de senaste veckorna. För att vara exakt bör gesterna tillåta dig att återvända till Hem med ett svep från mitten av underkanten uppåt, för att gå bakåt med ett svep från kanten, och för att öppna menyn för senaste appar med ett långt tryck svep.

Ett sådant system skulle göra det möjligt ta bort helt navigeringsfält med de vanliga Android-tangenterna, med ett helskärmsgränssnitt i stil med iPhone X.

Så är detta det verkliga syftet med OnePlus? Antagandet av hack det är förvisso en mycket viktig signal som driver just i denna riktning, men vi kommer att kunna upptäcka sanningen först vid tidpunkten för presentationen, som förväntas under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button