OnePlus 6 kan vara den dyraste OnePlus-smarttelefonen någonsin: här är de möjliga priserna

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 kan vara den dyraste OnePlus-smarttelefonen någonsin: här är de möjliga priserna

Bland de olika primater av den mycket efterlängtade OnePlus 6 kan det finnas en som kanske användare inte kommer att kunna smälta särskilt lätt. Förutom att vara den första OnePlus-enheten med en skåra på skärmen, kan den nya modellen vara dyrare om det kinesiska företagets historia, eller åtminstone det är vad nyheterna som kom under de senaste minuterna säger.

De nya läcka i själva verket gav de två viktiga detaljer relaterade till OnePlus 6, en estetisk och en ekonomisk. Bilden av en vårdnad återigen verkar antyda att det kan finnas en på baksidan av enheten dubbel kamera vertikalt, placerad i mitten av kroppen. Detta skulle utgöra en uppenbar skillnad med de tidigare modellerna och även med Oppo R15, modellen som denna smartphone hämtar inspiration från, men det skulle vara en (något) dold “hyllning” till iPhone X-stilen, vilket redan är tydligt från början .

Men nu kommer vi till de smärtsamma anteckningarna, de som rör pris. Enligt en viktig kinesisk källa är versionen från 64 GB internminne i OnePlus 6 kan lanseras på den kinesiska marknaden a 3 299 Yuan (cirka 425 €), mycket mer än samma variant av OnePlus 5T, som kostade 2 999 Yuan (cirka 386 €).

Dessutom varianten från 128 GB det kan kosta 3 799 Yuan (ca € 489), medan den nya versionen från 256 GB skulle komma bra 4 399 Yuan (cirka 566 €).

Uppenbarligen bör alla dessa siffror översättas till ännu högre kostnader för internationell marknaddär varianten med mer minne lätt skulle kunna bryta igenom taket på 600 €. Lyckligtvis kommer vi i år att behöva vänta lite mindre för att få reda på det: lanseringen av den nya OnePlus-toppserien väntas tidigare än väntat, kanske redan i slutet av april.

Kommer detta att bli året för OnePlus nya vändpunkt? Eran av “flaggskeppsmördare“, nu när det också närmar sig priserna på de dyraste enheterna? Berätta för oss dina i kommentarerna!

Relaterade artiklar

Back to top button