OnePlus 6 kan också ha inspirerats av Xiaomi Mi MIX, för bakkroppen (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 kan också ha inspirerats av Xiaomi Mi MIX, för bakkroppen (bild)

OnePlus 6 är, som alla sina föregångare, en smartphone mycket efterlängtad av fans av branschen. Den här gången kan det dock inte förnekas att mångas entusiasm var det mildras från valet av det kinesiska varumärket att anta en hack i den övre delen av displayen, tydlig inspiration från iPhone X. Ett estetiskt val som inte tilltalade puristerna i Android-världen, men som kanske inte representerar den enda detaljen inspirerad av andra kända modeller.

För några timmar sedan, det officiella Twitter-kontot för OnePlus Indien har postat en tweet där det uttryckligen hänvisas till användningen av nya materialmed bifogad bild förhandstitt av bakkroppen, som bär inskriptionen Designad av OnePlus tryckt på ytan skinande av enheten.

Att knappast kunna betrakta glas som ett nytt material – eftersom det redan hade använts för OnePlus X – det säger sig självt att allas tankar omedelbart flög till keramiskett material som tullklarerats på senare tid av den första Xiaomi Mi MIX och sedan också tagits upp av Essential Phone.

Dessutom påminner samma skrift längs enhetens långa kant mycket om Mi MIX. En detalj som, om den bekräftas, är vi säkra på att den kommer att välkomnas med mycket större förmån, jämfört med det hatade hacket i displayen. Eller inte?

Relaterade artiklar

Back to top button