OnePlus 6 kan ha blixtsnabb LTE-anslutning upp till 1 Gbps!

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 kan ha blixtsnabb LTE-anslutning upp till 1 Gbps!

Nya ledtrådar dyker hela tiden upp om vad den efterlängtade OnePlus 6 borde vara, en enhet som lovar att bli ett riktigt toppsortiment. Och denna egenskap bör också respekteras när det gäller LTE-anslutningsom skulle kunna få en betydande hårdvaruuppgradering.

Modemet som är monterat på det nya OnePlus flaggskeppet borde ha stöd för tekniken LTE Kat. 16vilket skulle tillåta anslutningshastigheter på upp till 1 Gbps (1 000 Mbps). Om dessa uppgifter bekräftades skulle det vara första gången för en enhet från det kinesiska företaget, med tanke på att de senaste modellerna hade utrustats med tidigare versioner: för att vara exakt, Kat. 12 för OnePlus 5 och 5T och Kat. 6 för OnePlus 3 och 3T.

Dessa data representerar bland annat också ytterligare en annan Bekräftelse på närvaron av Qualcomm Snapdragon 845 SoC, som inte borde ha några problem med att stödja nedladdnings- och uppladdningshastigheter av denna typ.

Om du är intresserad av att köpa denna nya OnePlus 6 kan du därför hitta dig själv på ena sidan supersnabb smartphone inte bara för datorenheten, utan också för anslutningsmöjligheterna i LTE-nätverket.

För nu är det dock bättre att ta alla dessa ledtrådar med en nypa salt och vänta på den officiella presentationen, som bara kan komma om några månader.

Relaterade artiklar

Back to top button