OnePlus 6 kamera apk med Android P beta 2 är redo att ladda ner för alla OnePlus!

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 kamera apk med Android P beta 2 är redo att ladda ner för alla OnePlus!

För några dagar sedan kom den andra betaversionen av Android P till OnePlus 6, och med den en ny kameraapp (v 2.7.19), som inkluderar en direkt genväg för Google Lens. Samma apk är nu tillgänglig för direkt nedladdning, och enligt vad många användare har rapporterat verkar det fungera bra på alla OnePlus-smarttelefoner.

Detta är trots allt inte en störning av appen, utan snarare en liten evolution, som vi inte vet om den innehåller något nytt utöver genvägen till Google Lens. Hittade den längst ner till vänster i mitten av de olika fotograferingslägena, men om det av en slump inte fungerar, testa att installera den fristående Lens-appen också.

Observera dock att det mycket väl kan finnas inkompatibiliteter på grund av den annorlunda skärmen som används av OnePlus 6 jämfört med sina föregångare. Faktum är att de berättar för oss att porträttläge i synnerhet fungerar det inte alltid bra, och även videorna är inte alltid optimala, särskilt i landskapet.

Om du vill gå tillbaka räcker det avinstallera uppdateringar av appen från den allmänna informationssidan på applikationen, tillgänglig från systeminställningarna under applikationer.

Relaterade artiklar

Back to top button