OnePlus 6: inte ens försäljningspaketet har lyckats undkomma läckarens klor (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6: inte ens försäljningspaketet har lyckats undkomma läckarens klor (bild)

Vi har nu kommit till tröskeln till presentation av OnePlus 6, en smartphone efterlängtad av fans av smartphonevärlden eftersom den, enligt traditionen för varumärket, kommer att kunna tillhandahålla en teknisk utrustning överst i kategorin, till ett listpris under genomsnittet för sina konkurrenter . De Meddelanden som kommer att ge den nya modellen som hemgift är många, några diskuterade bestämt, men nästan alla redan utförligt läckt. Nu, inte ens det yttre skalet av försäljningsförpackningar har fler hemligheter.

Bilden du hittar i vårt galleri, läckt på Twitter av en kinesisk användare, visar ett paket som den avviker inte med kommatecken från den väletablerade traditionen som invigdes med lanseringen av OnePlus 3 och sedan återföreslogs för alla efterföljande modeller. Det är en vit låda med minimal smak, där figuren sticker ut 6relaterade till den nya modellen, och företagets logotyp, den enda färgade detaljen.

Just på grund av dessa släktskap med de tidigare modellernas förpackningar är det mycket troligt att bilden är det äktamen för att ha definitiv säkerhet kommer det att bli nödvändigt att vänta på presentationen i morgon.

Ett event som du kan följa live strömningsamt med alla uppdateringar som du hittar på våra sidor, inklusive förhandsgranskning av video och heta intryck på den efterlängtade nya OnePlus 6.

Relaterade artiklar

Back to top button