OnePlus 6 i en möjlig livebild visar sin “helskärm” (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 i en möjlig livebild visar sin “helskärm” (foto)

Vi har redan sett OnePlus 6 live en gång: minns du öppningsbilden av den här artikeln, som läckte ut för några månader sedan nu? Idag föreslår vi dock ett nytt foto, delat för några timmar sedan av TechTastic.

Bilden är tyvärr i låg upplösning, men det framhäver hur små de är ramar runt smarttelefonens display, och inte bara i den övre delen, med den nu ökända skåran, utan även i den nedre. Vi har inget sätt att verifiera äktheten av detta foto, men det verkar överensstämma med vad vi har sett tidigare, och det faktum att skärmen tydligt visar att inuti smartphonen finns en Snapdragon 845 ger en viss trovärdighet. Runt skåran verkar det dock finnas en sorts för markerad ram, och även öronkapseln, som motsvarar positionen som sågs i de första officiella renderingarna av OnePlus 6, verkar lite för framträdande. Kanske tänker vi för mycket på det, men i alla fall var det för att säga till dig att inte ta det för nominellt värde, även om mer eller mindre effekten vi förväntar oss är denna.

För enkelhetens skull hittar du i följande galleri både den gamla och den nya renderingen, åtminstone kan du jämföra dem med utmattning. Och låt oss inte glömma baksidan, på vars material det råder lite osäkerhet (dessa bilder finns också i galleriet). Synd att vi inte har någon ännu officiellt datum för lanseringen av OnePlus 6vilket ärligt talat verkar väldigt nära, åtminstone att döma av hur ofta ryktena förökar sig.

Relaterade artiklar

Back to top button