OnePlus 6 hade alltid stöd för ambient display, men inte längre

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 hade alltid stöd för ambient display, men inte längre

Den första uppdateringen av OnePlus 6 lade inte bara till nya funktioner och förbättringar till systemet, den har också uttagen något. Vissa användare har rapporterat att efter att ha installerat den nya mjukvaruversionen tillgänglig på dag ettfunktionaliteten för att aktiveraambient display alltid på försvann från inställningarna.

För de som inte är bekanta med det, ambient display – eller till och med “Ambient skärm“på italienska – aktiverad i versionen alltid på, låter den dig läsa viss information på displayen även när smarttelefonen är låst, såsom tid, aviseringar, kalendermöten och mer.

Innan uppdateringen redan nämnts, i inställningar det fanns en speciell meny för ändra läge och aktivera alltid på, medan därefter endast alternativet återstår att aktivera omgivande display när enheten lyfts.

Enligt vad vissa användare rapporterat, som fått svar från OnePlus assistans, skulle orsaken till detta mystiska försvinnande vara kopplat tillautonomi: den alltid på var endast en funktion vid testning för OP6, men den har tagits bort för att inte belasta för mycket energiförbrukning.

Ett särskilt val, fortfarande oklart i sanning, som förmodligen kommer att producera en del missnöje för vissa kunder, men det är inte säkert att alltid-på inte kan aktiveras i framtiden, kanske genom andra mjukvaruuppdateringar av företaget.

Relaterade artiklar

Back to top button