OnePlus 6: fortfarande bekräftelser på specialutgåvan tillägnad Avengers: Infinity War

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6: fortfarande bekräftelser på specialutgåvan tillägnad Avengers: Infinity War

Under en exklusiv artikel, tillägnad den exceptionella uppmärksamhet som den nya Avengers: Infinity War-filmen får inom reklamområdet, Deadline – känd onlinetidning som handlar om underhållningsvärlden, särskilt stjärnorna och ränderna – har nästan bekräftad att OnePlus verkligen har en speciell Avengers-utgåva på gång för sin nästa OnePlus 6.

Den framtida flaggskeppssmarttelefonen från det kinesiska varumärket kommer säkerligen att dra nytta av resonans som bara en film som är så efterlängtad på global nivå kan katalysera. OnePlus faktiskt han investerade aldrig stora summor på marknadsföring under hela sin unga historia, och föredrar att använda mun till mun bland användare och aggressiva kampanjer social. Denna nya dimension vanliga av OnePlus skulle kunna representera ett nytt kapitel i sin strategi, som skulle öppna dörrarna för en allt bredare publikmen det kan gå hand i hand med ökningen av priser prislista.

För tillfället, Deadline talade om Storbritannien som marknaden där OnePlus 6 Avengers Edition kommer att finnas tillgänglig, utrustad med den nu rabatterade Snapdragon 845, 8 GB RAM Och 256 GB internminne.

En global lansering är dock inte utesluten, med tanke på det intresse som en version dedikerad till Marvel-superhjältar skulle generera bland fansen.

Relaterade artiklar

Back to top button