OnePlus 6 “enchilada” och dess hack: möjliga bekräftelser som redan finns i OxygenOS (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 “enchilada” och dess hack: möjliga bekräftelser som redan finns i OxygenOS (foto)

Formen på OnePlus 6 tar form mer och mer, och när vi pratar om “form” anspelar vi särskilt på hack, mer och mer “trendig”, här på Mobile World Congress 2018. Vi antog det redan för några dagar sedan, baserat på de läckta bilderna av Oppo R15 (se bilden ovan), och igår såg vi de första möjliga riktiga bilderna av OnePlus 6, med “skåran” mer än uppenbart. Den ytterligare bekräftelsen vi talar om idag kommer direkt från OxygenOS.

Inuti, vår läsare Andrew hittade ett par intressanta filer, båda eftersom de är märkta som “enchilada“, som bör vara kodnamnet för OP6, och eftersom dessa bilder visar ett hack. Motsvarande filer för klimp (kodnamnet OP 5T), de visar en skärm utan indrag.

Namnet enchilada stämmer överens med dem som valts tidigare av OnePlus, som alltid har använt namnen på olika livsmedel snarare än godis, som Google gör.

Förekomsten av skåran överensstämmer också med i läcka tidigare, och även om två ledtrådar inte bevisar, börjar de nu ackumuleras till den grad att de inte kan ignoreras.

Nedan lämnar vi dig de två kränkande filerna, och en rekonstruktion av “fotavtrycket” av OnePlus 6-skärmen, också gjord av Andrea, som vi bara kan tacka två gånger.

Relaterade artiklar

Back to top button