OnePlus 6: det här kan vara den första prototypen, och du kanske inte kommer att gilla den (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6: det här kan vara den första prototypen, och du kanske inte kommer att gilla den (foto)

Som vi såg i vår undersökning är OnePlus 6 en av de mest efterlängtade enheterna 2018, om inte den mest efterlängtade i absolut mening. Just därför, trots att det fortfarande saknas några månader innan dess officiella status, vimlar nätverket redan av läcka och hypoteser om det, som försöker föreställa sigutseende och funktionerna i den nya OnePlus toppserien. Och det finns de som kan ha kommit väldigt nära.

Nya riktiga bilder som läckt ut från branschkällor nära OnePlus visar vad en första bör vara prototyp av den nya modellen, som gör en egen fin show hack på framsidan – i stil med iPhone X och Huawei P20 – och med vertikal dubbelkam på baksidan, där det även finns en fingeravtryckssensor av långsträckt form.

Som du kan läsa på informationsskärmen i en av bilderna skulle enheten i fråga ha modellnummer P7819inuti skulle det finnas 6 GB av RAM e 64 GB internminne och mjukvaruversionen skulle vara Android 8.1 Oreo.

Jämfört med nuvarande OnePlus 5T finns det mycket mer optimerade kanter, med en skärm som har tydlig avrundning på hörn. Det bakre skalet som är så ljust och glänsande kan också tyda på ett lock in glassom skulle representera ytterligare ett element av diskontinuitet med avseende på de tidigare modellerna men skulle kunna möjliggöra kompatibilitet med trådlös laddning.

Även om dessa är inofficiella bilder och dessutom endast relaterade till en prototyp, är sannolikheten att den nya OnePlus 6 kan göras så här inte få, även med tanke på likhet av denna modell med de första renderingarna av nya Oppo R15. Att känna till den traditionella inspirationen som OnePlus hämtar från modellerna från det andra kinesiska företaget – som tillhör sin egen grupp – är den stora uppmärksamheten för nuets mode, hypotesen om en OP6 med hack kan vara mindre absurd än väntat.

Vid denna tidpunkt, genom att premissa alla varning lämpligt frågar vi dig: skulle du vilja ha en ny OnePlus av den här typen? Skulle du acceptera närvaron av ett hack på displayen? Låt oss veta i kommentarerna!

Relaterade artiklar

Back to top button