OnePlus 6 avslöjades av misstag av Amazon Tyskland: här är priserna, försäljningsdatum och nya renderingar (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 avslöjades av misstag av Amazon Tyskland: här är priserna, försäljningsdatum och nya renderingar (foton)

Väntan på OnePlus 6 växer mer och mer när vi närmar oss den officiella presentationen, planerad till den 16 maj, men tysk Amazon han kan ha gjort ett misstag som kunde avslöja en del för oss detaljer nyckel på den här enheten just nu: pris, hos dig till försäljning e färger de verkar inte längre vara en hemlighet.

Amazon Tyskland skulle ha publicerat denna information av misstag, tillsammans med några framställa i hög upplösning som vi ser i Galleri, ta bort dem efter en kort tid, inte så lite att de försvinner obemärkt. Den nya enheten från det kinesiska företaget förväntas säljas med start 22 majäven om det på dagen den 21 kommer att vara möjligt att köpa det genom att gå till OnePlus-träffarna som anordnas i olika europeiska städer.

DE priser försäljning skulle motsvara 519 € för 64 GB-varianten av internminne e 569 € för 128GB. Förmodligen förväntade vi oss alla att den skulle vara dyrare än sin föregångare, men kanske inte med det här smala gapet. Den nya toppen av sortimentet kommer att finnas i två färger Midnattssvart Och Spegel Svartmärkbar i vår Galleriäven om en vit variant inte är utesluten.

Observera att informationens officiella karaktär inte kan garanteras, även om felet gjordes av Amazon. För att vara säker på att vi ger dig en tid vid den officiella presentationen, låt oss under tiden veta om du blev förvånad, och på vilket sätt, av dessa hypotetiska priser.

Relaterade artiklar

Back to top button