OnePlus 6 Avengers Edition finns och det här borde vara dess speciella förpackning

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 6 Avengers Edition finns och det här borde vara dess speciella förpackning

Saknar lite, väldigt lite, till presentation tjänsteman för den nya OnePlus 6 som, som vi redan vet, också kommer att komma i en legendarisk Avengers Edition. Även om det fortfarande är tidigt, verkar det som att några lyckliga redan har fått specialpaketet tillägnat denna speciella variant, och uppenbarligen inte stått emot länge innan de spred några bild Nätverk.

Och så kan du redan se på bilden i slutet av artikeln hur försäljningspaketet ser ut som det ska vara OnePlus 6 Avengers Edition. En helt svart kartong, på vilken en stor sticker ut logotyp i reflekterande material, som symboliserar “A” av “Avengers”.

Tyvärr har ingen annan information lämnats i detta avseende. Avenger-utgåvan ska vara väldigt lik toppvarianten av OnePlus 6, den från 8 GB av RAM e 256 GB internminne, men det kan också innehålla speciella bakgrundsbilder och teman, förutom kropp personliga.

Allt som återstår är att vänta till den 16 maj för att ta reda på alla detaljer om den nya OnePlus hemmodellen och om denna superheroiska variant, speciellt för att veta vilken listpris kommer att säljas!

Relaterade artiklar

Back to top button