OnePlus 5T vs Razer Phone, vår jämförelse (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T vs Razer Phone, vår jämförelse (foton och videor)

Låt oss fortsätta serien av våra jämförelser genom att placera två Android-smarttelefoner från slutet av 2017 bland de mest kraftfulla någonsin: Razer telefon Och OnePlus 5T. Du bad oss ​​att jämföra dem genom att rösta på dem i en omröstning vi gjorde i vår Facebook-grupp. De två smartphones kännetecknas av att ha 8 GB RAM och 2,45 GHz Snapdragon 835 octa core-processor.

De är två enheter, dock olika i koncept, med tanke på att Razer Phone vill hitta sin publik i spelare, utan att erbjuda en skärm i 18:9 (som OnePlus 5T gör) utan snarare en 16:9-skärm med 120 Hz uppdateringsfrekvens som gör att du alltid kan ha extremt flytande spel, samt ett gränssnitt som aldrig saktar ner. Visst, denOptik AMOLED det gör mer scen och i videon kan du se det bra, också tack vare framför allt de högre betraktningsvinklarna (på bilderna kan du se hur ljusstyrkan inte skiljer sig så mycket från framsidan).

Razer Phone är då utrustad med två mycket kraftfulla stereohögtalare fram, men tyvärr tappar den ljudjacket som OnePlus 5T är utrustad med. Razer Phone har utbyggbart minnemedan OnePlus 5T har stöd för Dual sim. Dessutom hittar vi också dubbla internminnet (alltid UFS 2.1) och stöd för den proprietära Dash Charge. Kameramässigt finns det ingen historia: de senaste månaderna har Razer ännu inte lyckats optimera sin dubbla kamera ordentligt.

Att analysera programvaran är skillnaderna dock inte många, men de är nästan alla för OnePlus. rakblad har valt att sikta på minimal mjukvara fokuserad på anpassning och spel, och valt att integrera den i Nova Launcher Premium-systemet.

Priset är till förmån för OnePlus 5T: 559 € mot 769 € av Razer Phone. En skillnad som säkerligen gör honom till vinnaren av utmaningen. Detta betyder inte att Razer Phone är en förlorare, utan snarare ett bra nytt alternativ till bekräftelsen som OnePlus gav oss 2017.

Relaterade artiklar

Back to top button