OnePlus 5T vs Honor View 10, vår jämförelse (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T vs Honor View 10, vår jämförelse (foton och videor)

Kanske termen flaggskeppsmördare det är lite överanvänt men det är definitivt en stark formulering som ger idén. Att skapa en produkt som kan konkurrera med den mest kända och dyraste toppen i sortimentet men till ett pris som kan anses mer sammanhängande och lämpligt för en teknisk produkt som en smartphone. Det finns nästan alltid undantag men ofta är produkterna fortfarande väldigt bra. Två utmärkta exponenter för denna filosofi är OnePlus 5T Och Honor View 10.

DATABLAD: OnePlus 5T vs Honor View 10

Vi jämförde dem också tack vare de förslag du gav oss i vår Facebook-grupp (där vi ibland gör omröstningar för att förstå vilka sammandrabbningar du skulle vilja se). Vi pratade om skärmar (båda i 18:9, även om OnePlus är det AMOLED), av riktmärken och prestanda och autonomi, där batteriet “ensamt” 3300 mAh lyckas ta sig ganska bra till 3750 mAh of Honor View 10.

Mjukvaran är istället väldigt annorlunda, där OnePlus implementerar en version av Android som är väldigt lik den vanliga med några mycket välkomna tillägg, Honor använder gränssnittet EMUI från Huawei, lite tyngre och kanske till och med daterad ur estetisk synvinkel. Det betyder dock inte att vi har att göra med en mjukvara som inte är särskilt funktionell eller långsam, tvärtom.

Båda har kraftfull hårdvara, har inte gett upp ljuduttaget och har en fingeravtrycksläsare, även om Honor gör sin frontposition till en stark skillnad från konkurrenterna. Priset, å andra sidan, är i linje med en lansering a 499 € för Honor View 10, perfekt i linje med 499 € för OnePlus 5T, som dock blir 559 € i variant med 8 GB RAM vilket är vad vi anser oss för.

Relaterade artiklar

Back to top button