OnePlus 5T “tillfälligt slutsåld”: finns det en hand av OnePlus 6? (uppdaterat: OnePlus pressmeddelande)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T “tillfälligt slutsåld”: finns det en hand av OnePlus 6? (uppdaterat: OnePlus pressmeddelande)

London, 12 april 2018 – OnePlus 5T var den snabbast sålda enheten i företagets historia och är nu slutsåld över hela Europa, före schemat.

OnePlus är bara fyra år gammalt och 2017 fördubblade företaget sin omsättning till över 1,4 miljarder dollar jämfört med samma period föregående år, även och framför allt tack vare framgångarna som OnePlus 5T har noterat av kritiker och kunder. OnePlus 5T var OnePlus mest sålda enhet hittills, och i mars 2018 sålde den slut i Nordamerika, till och med före alla förväntningar.

2018 har redan visat sig vara ett särskilt spännande år för OnePlus, med två nya partnerskap i Europa. Faktum är att tidigare i år tillkännagav företaget ett nytt avtal med operatören Telia, i Sverige, och ett detaljhandelsavtal med Amazon, i Tyskland, som kommer att förenas av ytterligare partnerskap som kommer att tillkännages under de kommande månaderna. Dessa kompletterar befintliga partnerskap med O2 i Storbritannien och med Elisa i Finland.

“OnePlus föddes från en enkel idé – att ge människor den bästa möjliga smartphonen, en extraordinär balans mellan kraft och design”, säger Pete Lau, VD och grundare av OnePlus. “Vi har alltid arbetat nära vår community, lyssnat och implementerat feedback, och detta är en av anledningarna till framgången med OnePlus 5T. Jag vill därför tacka dem för att de hjälper oss att ständigt förbättra och vägleda vår tillväxt i Europa”.

Ett minimalt lager är fortfarande tillgängligt via vissa operatörer och återförsäljare.

OnePlus-teamet

Relaterade artiklar

Back to top button