OnePlus 5T tar en tur på GFXBench, vilket ger oss ytterligare bekräftelse på egenskaperna (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T tar en tur på GFXBench, vilket ger oss ytterligare bekräftelse på egenskaperna (foto)

Med presentationen av Oppo R11sfick vi se i detalj designen som nästa smartphones OnePlusdet vill säga 5Tborde ha: idag på benchmarking-plattformen GFXBench nya rykten har dykt upp angående tekniska funktionersom tycks bekräfta vad som redan har hörts tidigare av flera rykten.

Låt oss börja från skärm: det är praktiskt taget säkert att, som det anstår en topp i 2017 års sortiment, kommer den att täcka hela (eller nästan) framsidan, vilket minimerar ramarna. Storleken ska vara 6,01″ i 18:9, medan upplösningen skulle vara FHD +, eller lika med 2 160 x 1 080 pixlar: lägre än smartphones som t.ex. Galaxy S8men med några fler pixlar än 5.

SoC ombord är, som förväntat, utvecklad av Qualcommoch det borde inte råda någon tvekan om att det kommer att bli det Snapdragon 835: formuleringen “Adreno 540” i GPU-posten är en ytterligare bekräftelse på detta.

där Fram kameraenligt vad som rapporterades skulle det vara 19 megapixlar, men eftersom GFXBench inte alltid är noggrann i att beräkna sensorernas upplösning kommer vi att anta det som tidigare rapporterats, eller 20 megapixlar.

Detsamma gäller för backkamera: en (dubbel) 15 megapixel sensor rapporteras, vilket mer sannolikt kommer att vara en 16 och en 20 megapixel sensor.

Det rapporterar GFXBench två varianter av smartphonen, i linje med vad som syns på den nuvarande modellen: en med 6 GB RAM och 64 GB internminne, och en med 8 GB RAM och 128 GB internminne. Förmodligen kommer prisskillnaden mellan de två att vara densamma som OnePlus 5, eller 70 $.

Slutligen redovisas kortet Android 7.1.1 Nougat som operativsystem, men även här, med tanke på de tester som OnePlus genomför, räknar vi med att se minst Android 8.0 Oreo ombord. Presentationen av OnePlus 5T är planerad till mitten av november, så vi behöver inte vänta för länge för att veta om dessa tekniska funktioner kommer att bekräftas eller inte.

Relaterade artiklar

Back to top button