OnePlus 5T Star Wars Edition möter också Europa, men det är bättre att inte vara under några illusioner (för nu)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T Star Wars Edition möter också Europa, men det är bättre att inte vara under några illusioner (för nu)

Med den kommande releasen av The Last Jedi, intresse för universum av Stjärnornas krig når nya höjder, och OnePlus har redan visat att den vill åka på vågen med släppet av en dedikerad version av OP 5T, men vi förväntade oss att den senare skulle vara en exklusiv indisk. Och istället kommer den även till Europa.

Från 14 december smarttelefonen kommer faktiskt också att finnas tillgänglig i de nordiska länderna i Europa, men det verkar inte vara någon annanstans. Ett inlägg på företagets forum verkar ganska tydligt: ​​”OnePlus 5T Star Wars Limited Edition är tillgänglig i Europa endast i Finland, Sverige och Danmark“.

Kort sagt, ingen nämner Italien, och inte ens viktiga marknader som tyska, franska eller engelska, därför, även om denna begränsade upplaga nu geografiskt ligger närmare oss, är den fortfarande långt borta. Åtminstone tills nästa inlägg på OnePlus-forumet, som kan meddela en ytterligare expansion av försäljningen. Håll tummarna!

Relaterade artiklar

Back to top button