OnePlus 5T ser ut som en Galaxy S8, faktiskt en Oppo F5 (om det verkligen är han)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T ser ut som en Galaxy S8, faktiskt en Oppo F5 (om det verkligen är han)

Enligt en rapport publicerad av GizmoChina, baserat på en pålitlig källa tidigare, rustar OnePlus upp för lanseringen av en ny modell, planerad till november. Låt oss prata om OnePlus 5T uppenbarligen i kölvattnet av förra årets OnePlus 3T. Det måste sägas att det sistnämnda var en något stegvis uppdatering, medan OnePlus 5T, som beskrivits av källan, kommer att avvika mer från OnePlus 5.

I själva verket talar vi om en 6” på 18:9med upplösning 1 080 x 2 160 pixlar, medan OnePlus 5 istället är en 5,5 full HD. Detta betyder också en tydlig designändring smartphone, som enligt en rendering publicerad av samma källa ser nästan ut som en Galaxy S8.

Faktum är att i bilden nedan, även om den har låg upplösning, böjda sidor. Det som däremot inte syns är den nu klassiska aviseringsreglage, som OnePlus har använt i flera år på sina smartphones, och som får oss ännu mer att tvivla på renderingen i fråga. Det är också värt att påpeka att bilden är identisk till en läckt Oppo F5, som å ena sidan misskrediterar den, men å andra sidan också bekräftar den, med tanke på affiniteterna mellan OnePlus och Oppo som redan var uppenbara med OP5.

GizmoChina säger sig ha ett förtroende för80 % i tillförlitligheten av denna information; oss mycket mindre, särskilt på den tveksamma bilden. Det fina är att samma källa som den utländska tidningen hänvisar till inte har kunnat bekräfta om OnePlus 5T kommer att ha böjda sidor eller inte, men samtidigt står det att OnePlus 5T kommer att vara som i renderingen nedan. Om detta inte är en motsägelse…

När vi drar i trådarna kan vi snart se lanseringen av OnePlus 5T, men vi är inte redo att satsa på att den kommer att bli exakt som bilden nedan. I vilket fall som helst, om smarttelefonen kommer att presenteras om en månad, tvivlar vi inte på att det kommer att finnas andra läcka snart.

Relaterade artiklar

Back to top button