OnePlus 5T-riktmärkena är sanna, inte som tidigare modeller …

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T-riktmärkena är sanna, inte som tidigare modeller …

Förutom att vara den första gränslösa modellen som någonsin producerats av det kinesiska företaget, kan den nya OnePlus 5T skryta med ytterligare ett intressant rekord: det är den första OnePlus-enheten som inte fusk i riktmärke på prestanda!

Det uppgav Carl Peis företag nyligen kommer inte att adoptera plus “prestandaläget” som används på OnePlus 5 och tidigare modeller för att uppnå bättre resultat i riktmärken, vilket garanterar riktiga poäng för den nya toppen av sortimentet, tillkännagav för bara några dagar sedan.

Tidigare OnePlus-smarttelefoner var utrustade med en speciell programvara som gjorde att du kunde “låsa upp” den gränser pålagt hårdvaran. Dessa gränser är användbara för att säkerställa korrekt funktion av de olika komponenterna och en större autonomi systemet var de närvarande under normal användning av enheten, men de kunde vara det komma runt under prestandatester för att höja resultaten med några poäng.

Detta beteende hade dock inte tagits emot väl av användare och kritiker, som med rätta hade övervägt det lurendrejeri jämfört med god tro hos entusiaster som vill upptäcka det goda med tillverkarens hård- och mjukvaruoptimering, genom plattformar som t.ex. AnTuTu, Geekbench eller GFXBench.

Lyckligtvis, också tack vare kritiken, har OnePlus beslutat att lägga ett slut på denna situation, därför kan alla benchmarkresultat för den nya 5T-modellen anses vara fullt giltiga. Förutsatt att du tror att riktmärkena är vettiga och värdefulla för jämförelse mellan de olika enheterna, naturligtvis.

Relaterade artiklar

Back to top button