OnePlus 5T: namn, presentationsdatum och design “bekräftade” (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T: namn, presentationsdatum och design “bekräftade” (foto)

Inhämtad från en anonym källa, och därför inte verifierbar, publicerades bilden i fråga av GizChina.itoch visar namn och presentationsdatum för nästa topp i OnePlus-serien.

OnePlus 5T bör därför tillkännages härnäst 16 novemberpå en torsdag, och sedan börja säljas efter den 20:e i månaden, i enlighet med vad som rapporterades i går av @evleaks. Tyvärr på dagens bild lanseringsdag den är oförklarligt censurerad.

Hypotesen att det är en falsk, men det finns några element som gör det åtminstone trovärdigt. Först och främst, överensstämmelse av datum med vad som läckt tidigare (vilket fortfarande kunde önskas). Det finns också samma slogan (Större display. Samma fotavtryck.) redan sett i de påstådda bilderna på den officiella webbplatsen för OnePlus 5T. Äntligen detta av Amazon exklusiv är en banner som redan setts tidigare på den indiska marknaden, där OnePlus faktiskt är exklusiv för Amazon. Vi upprepar: de kan alla vara tillfälligheter noggrant studerade, så ta inte datumet den 16 november som absolut.

När det gäller designen av OnePlus 5T hänvisar vi igen till den för Oppo R11S, varav de fullständiga renderingarna just har publicerats på den officiella webbplatsen (som du alltid kan hitta i slutet av artikeln). Förr fanns det faktiskt en bra likhet (milt uttryckt) mellan Oppo R11 och OnePlus 5 (vi påminner om att Oppo och OnePlus, förutom Vivo, har ett väldigt nära band), och allt tyder på att saker och ting kommer att upprepa sig även nu.

Kort sagt borde OnePlus 5T ha en ny design och några nyheter inom den fotografiska sektorn, med alla 20 megapixelsensorer, men annars borde det inte finnas några andra betydande skillnader med den nuvarande modellen. Det största tvivel vid denna tidpunkt är hur mycket detta har påverkat prismen vi har ingen aning just nu.

Relaterade artiklar

Back to top button