OnePlus 5T möter Star Wars: en speciell drömutgåva kommer (men som kan förbli så)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T möter Star Wars: en speciell drömutgåva kommer (men som kan förbli så)

OnePlus 5T är en av smartphones mest önskade för tillfället. Kan kombinera en design i takt med de senaste trenderna, en hårdvaruutrustning på absolut nivå och ett avgjort konkurrenskraftigt pris, den perfekta timingen för dess ankomst på marknaden har gjort det den perfekta julklappen (kan inte saknas också i vårt urval av presentidéer). Men om vi berättade att aspecialutgåva kunna ytterligare skjuta i höjden dess önskvärdhet?

Bland alla klyschor om nörd Och nörddet finns en som kanske är det mer sann och grundad av de andra: det vill säga bland teknikentusiaster, andelen av fans av Star Wars-universum nära den högsta nivån. Om detta axiom också var sant för dig som läser det, ja hur kunde du inte genast vilja ha en OnePlus 5T Star Wars Limited Edition?

Det är en begränsad upplaga i en färg som vi skulle kunna definiera stormtrooper – vilket är den önskade effekten – tack vare finishen blank vit av den bakre, i motsats till den svart av fronten.

Volym- och strömknapparna och OnePlus-logotypen är också svarta, medan omkopplaren för ringsignalen och Star Wars-logotypen är röda.

Allt vackert än så länge, men här kommer eventuella ömma toner. Specialutgåvan presenterades under ett event i Indienför att firakommande release av nästa film i sagan, eller The Last Jedi. Enligt indiska källor kan smarttelefonen komma till sin egen marknad stänga (eller omedelbart efter) släppet av filmen på bio och förblir enexklusivt för lyckliga indiska användare. Förhoppningen är att det kan bli en felaktig prognos och att OnePlus bestämmer sig för att lansera den globaltmöta den enorma gunst av fans av sagan på alla breddgrader på planeten.

Relaterade artiklar

Back to top button