OnePlus 5T kommer också i en fantastisk lavaröd! För nu, dock bara i Kina (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T kommer också i en fantastisk lavaröd! För nu, dock bara i Kina (bild)

Modet som lanserades av Apple i mars förra året proselyter och för en gångs skull känner vi att vi kan godkänna det in toto. Efter det vackra iPhone 7 röd – kan samtidigt återuppliva iPhones nu monotona estetiska linjer och bidra till insamlingen av (Produkt) Röd – nyligen var det Samsung Galaxy S8s tur att färgas röd, för att hedra höstens färger . Nu är det den helt nya OnePlus 5Ts tur, redo att landa också i lavaröd färg!

De tekniska specifikationerna kvarstår uppenbarligen oförändradmen att ändra är den bakre metallkroppen, som är färgad av en ljusa röda tonerkunna väcka uppmärksamhet och särskilja smartphonen från mängden enheter som nu är alltför lika varandra.

Tyvärr, precis som det var för Galaxy S8, är det för närvarande en ‘specialutgåvaendast reserverad för kinesiska marknadendär den kommer att finnas tillgänglig från och med den 12 december.

Som alltid är förhoppningen att tillgängligheten kan utökas inom en snar framtid även till den europeiska marknaden, vilket säkert skulle välkomna en sådan exklusiv färgsättning. Och du, om du kunde välja, OnePlus 5T skulle du köpa den i svart eller röd?

Relaterade artiklar

Back to top button