OnePlus 5T kommer i den nya vita sandstensvarianten: men påminner den dig inte om något? (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T kommer i den nya vita sandstensvarianten: men påminner den dig inte om något? (uppdaterad)

Den nya upplagan av OnePlus 5T i version sandsten kommer att tillkännages officiellt först i morgon, men det verkar som om informationen dök upp på den kinesiska butikens hemsida JD de kan redan avslöja alla hemligheter av denna speciella variant.

Av vad som går att läsa på sajten och från de bifogade bilderna, den nya 5T med just detta Avsluta kommer endast att finnas tillgänglig i version med 8 GB av RAM e 128 GB internminne och, överraskningar, i vit färg.

Designen och färgen på själva modellen kom ihåg nära de som ses i specialutgåvan tillägnad Star Wars, en likhet som också bekräftas av knappen för lägessektionen i röd färg.

Än så länge är det inte klart om sandstensvarianten kommer att marknadsföras enbart i denna färg eller också kommer klassikern att finnas svart versionmen det finns goda nyheter angående prissom bör likna den för standardversionen av 5T, därför runt 559 €.

Relaterade artiklar

Back to top button