OnePlus 5T kommer att kosta exakt lika mycket som OnePlus 5: en ny unboxing-video avslöjar det för oss!

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T kommer att kosta exakt lika mycket som OnePlus 5: en ny unboxing-video avslöjar det för oss!

Aldrig som med OnePlus 5T har presentationen av en smartphone varit förstört av läckor. Efter hela videon för ett par dagar sedan har vi idag ytterligare en, som inte bara visar oss smartphonen från alla vinklar och som också kort analyserar dess ny dubbelkamera bakmen avslöjar också pris.

Utan mycket ståhej, så mycket framgick av titeln, OnePlus 5T borde kosta lika mycket som OnePlus 5: 499 € för modellen från 64 GB. Det finns ingen bekräftelse på priset på versionen från 128 GB, men vi ser ingen anledning till varför detta skulle skilja sig från OnePlus 5 (€ 559), utgångspunkten är densamma. Dessutom var detta en hypotes som redan har utvecklats under en tid.

Vi påminner dig bara om att den nedan också är en prov skickat i förväg av företaget för att granska smarttelefonen, och det absolut inte allt Tillbehör som visas kommer att finnas tillgängliga tillsammans med försäljningspaketet. Det är dock riktigt märkligt att två olika personer så uppenbart brutit mot vad som borde vara avtal med företaget, så mycket att vi undrar om det var någon “kortslutning” någonstans.

Det kommer vi knappast någonsin att veta, och hur som helst om ett par dagar kommer den officiella lanseringen som kommer att sätta stopp för dessa “löjliga” läckor. (Kanske.)

Relaterade artiklar

Back to top button