OnePlus 5T kommer att förhöja skärm och kamera, enligt AnTuTu

Note: We hope you enjoy reading this article: OnePlus 5T kommer att förhöja skärm och kamera, enligt AnTuTu

Inhämtad från en konfidentiell källa GizChina.itoch därför inte kan verifieras direkt från den officiella webbplatsen, målar riktmärket i fråga de möjliga specifikationerna för OnePlus 5T, som motsvarar bilden vi hittills har gjort av nästa smartphone från det kinesiska företaget.

Upplösning full HD+ (1 080 x 2 160 pixlar) för vad som borde vara en 6 ”, återigen med Snapdraogn 835, 8 GB RAM Och 128 GB internminne (men det utesluter inte en 6/64 GB-variant). Nyheten verkar vara på den fotografiska fronten, med tre sensorer från 20 megapixlar (två på baksidan och en fram), mot nuvarande 16 + 20/16 MP. En annan nyhet, som inte är uppenbar här, är den 18:9 “kantlösa” skärmen, som illustreras av den första inofficiella renderingen av smarttelefonen, som cirkulerade igår.

Nät av nyheter på framsidan batteri (de skadar aldrig), verkar OnePlus 5T fokusera på display och kamerasom i princip är de enda två element som företaget skulle kunna agera utifrån, med tanke på att de andra specifikationerna redan ligger i toppen av kategorin.

Det återstår bara att förstå när smarttelefonen kommer att presenteras, men för närvarande finns det inga tillförlitliga datum i omlopp. Hur som helst, november det verkar vara den utsedda månaden, om så bara för att rida på julvågen.

Relaterade artiklar

Back to top button